Ontwerpbestemmingsplan De Kraaienboom

Logo Aalten

Met ingang van 9 maart 2016 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ´De Kraaienboom´ ter inzage. Dit plan heeft betrekking op het noordelijk deel van het woningbouwplan De Kraaienboom in Aalten (de bouwkavels aan de straat De Kraaienboom). Twee bouwkavels ter plaatse van de karakteristieke bomenrij vervallen. Voor de overige kavels aan deze straat en de hoekkavel Kraaienboom/Vlierbeslaan (bouwkavel 9) biedt dit plan meer flexibiliteit voor verkaveling en situering van de woningen.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00080-ON01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Nieuws/Bekendmakingen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 Aalten).

Z ienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ´zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘De Kraaienboom’.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer (0543) 49 33 33.

Naar boven