Vaststelling partiële herziening bestemmingsplan Centrumplan Broekerveiling

Logo Langedijk

B urgemeester en wethouders van Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 16 februari 2016 de parti ë le herziening bestemmingsplan Centrumplan Broekerveiling heeft vastgesteld. De parti ë le herziening maakt het mogelijk terrassen te realiseren tussen het winkelcentrum en appartementencomplex op het Broekerplein te Broek op Langedijk. Ter plaatse van de noordelijke hoofdentree van het winkelcentrum is de bestemming aangepast aan de contouren van de reeds gerealiseerde nieuwbouw.

Het ontwerp parti ë le herziening is gepubliceerd op 10 november 2015 en heeft met ingang van 11 november 2015 voor een periode van zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen kenbaar gemaakt.

Het ongewijzigde vastgestelde plan ligt vanaf 9 maart 2016 voor een ieder ter inzage op de volgende locatie:

-De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude.

Gedurende de periode dat de parti ë le herziening bestemmingsplan Centrumplan Broekerveiling ter inzage ligt kan tegen het plan beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200119, 2500 EA ’s Gravenhage .

Een beroep kan worden ingediend door:

  • -

    Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijzen tegen het ontwerp parti ë le herziening bestemmingsplan Centrumplan Broekerveiling heeft ingediend bij de gemeenteraad;

  • -

    Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijd ig zijn zienswijze kenbaar te maken.

Ook is de vastgestelde parti ë le herziening bestemmingsplan Centrumplan Broekerveiling vanaf genoemde datum te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0416.PHBPCPBV2009-va01).

Het besluit tot vaststelling van de parti ële herziening bestemmingsplan Centrumplan Broekerveiling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijkertijd met het indienen van beroep aan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening (schorsing) te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als van het besluit. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Meer informatie staat op de Website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl

Burgemeester en wethouders van Langedijk

8 maart 2016

Naar boven