Ongewijzigde vaststelling Uitwerkingsplan ‘Waterrijk deel 1A-c’.

Logo Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van Zeevang maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij in de vergadering van 16 februari 2016 ongewijzigd heeft vastgesteld het:

‘Uitwerkingsplan Waterrijk deel 1A-c’

Dit plan vervangt het desbetreffende onderdeel van het eerder (d.d. 12 april 2011) vastgestelde Uitwerkingsplan Waterrijk deel 1A.

Het plan beoogt een wijziging van het laatste deel van het oorspronkelijke Uitwerkingsplan Waterrijk 1A (vastgesteld op 12 april 2011). Het plangebied is gesitueerd op de percelen kadastraal bekend gemeente Oosthuizen, sectie C, nrs. 610 en 611 (ged), gelegen aan de Seevancksweg te Oosthuizen en grenst aan de noordzijde aan de wijk Watering III. Ten opzichte van het oorspronkelijke uitwerkingsplan is de verkaveling enigszins aangepast en wordt met dit plan de bouw van maximaal 19 woningen (in plaats van oorspronkelijk 20) mogelijk gemaakt alsmede realisatie van groen en wegen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan met bijbehorende planverbeelding, planregels en plantoelichting ligt vanaf 4 maart 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.00 – 12.00uur, woensdag 16.00 – 19.00 uur). Voor inzage kunt u zich melden bij het Klantcontactcentrum. Het plan is gedurende deze termijn tevens te bekijken op de gemeentelijke website (www.edam-volendam.nl) en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Aangezien geen zienswijzen zijn ontvangen en het plan ongewijzigd is vastgesteld kunnen uitsluitend belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpuitwerkingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het uitwerkingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Volendam, 16 februari 201 6 .

Het college van burgemeester en wethouders van Edam-Volendam .

Naar boven