Openbare bekendmaking bestemmingsplan Crailoseweg117

Logo Huizen

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 februari het bestemmingsplan Crailoseweg 117 gewijzigd hebben vastgesteld.

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het op 11 februari vastgestelde bestemmingsplan Crailoseweg 117 ter inzage. U kunt het plan met ingang van 4 maart gedurende zes weken inzien.

Inhoud bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een zwembadhuisje bij een woning op een andere plek mogelijk dan dat het huidige bestemmingsplan toelaat (legalisering). Als compensatie krijgt 150m2 van de grond bij de woning een natuurbestemming.

Inkijken bestemmingsplan:

Het vastgestelde bestemmingsplan Crailoseweg 117 ligt ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30 - 17.00 en vr: 08.30 - 16.00 uur.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.huizen.nl > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in procedure> bestemmingsplan Crailoseweg 117.

Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.BPCRAILOWEG117-VG01

Beroep instellen:

De beroepstermijn loopt van 5 maart tot en met 15 april 2016. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen in het vastgestelde bestemmingsplan in vergelijking met het ontwerpbestemmingsplan;

  • -

    belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 16 april 2016. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het bestemmingsplan. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan wel op. Het bestemmingsplan treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 3 maart 2016

Naar boven