Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Meeuwaert

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Meeuwaert (NL.IMRO.0797.BPbedrijven7-ON01).

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt in Elshout en wordt globaal begrensd door de woningen aan de Wolfshoek in het westen, de d’Oultremontweg in het zuiden, de Dekkerseweg in het noorden, en de zijstraat van de d’Oultremontweg in het oosten.

 

Het betreft een conserverend bestemmingsplan. Het plan voorziet in een digitaal bestemmingsplan, dat afgestemd is op de modelregels van de andere bedrijventerreinen van de gemeente Heusden.

Ten opzichte van het voorontwerp zijn aanpassingen doorgevoerd en is het op een aantal punten aangepast. De reacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn samengevat en beantwoord in de Nota van inspraak behorende bij het plan.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het tweede kwartaal van 2016.

Procedures

Hierop zijn de procedures 1 en 2 van toepassing. Zienswijzen dient u in bij de raad van Heusden. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van gedurende zes weken ter inzage. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via onze website www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Graag bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Marco Molijn via telefoonnummer 14073.

Naar boven