Ontwerp-omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo Slochteren

Gemeente Slochteren

 

Ontwerp-omgevingsvergunning ‘Slochteren, Verlengde Veenlaan 3’

 

Er is een ontwerp-omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) ‘Slochteren, Verlengde Veenlaan 3’ opgesteld. Dit plan maakt het bouwen van een woning met loods en het aanleggen van een inrit mogelijk op het perceel Verlengde Veenlaan 3 (kavels 1 en 2) in Slochteren. Dit perceel is kadastraal bekend gemeente Slochteren, sectie Z, nummer 237 (voorlopig).

 

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 3 maart 2016 tot en met woensdag 13 april 2016 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren). Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Dorpen > Slochteren en onder Bekendmakingen.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Slochteren, postbus 13, 9620 AA Slochteren onder vermelding van ‘Slochteren, Verlengde Veenlaan 3’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het Publiekscentrum, via telefoonnummer 0598-42 55 55.

 

Naar boven