Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning fase II (activiteit bouwen en uitrit)Korteraarseweg 28 te Ter Aar (Nieuwkoop)

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 1° van de Wabo (wet algemene bepalingen omgevingsrecht) omgevingsvergunning voor de activiteit ‘bouwen’ en aanleggen uit/inrit verlenen voor:

Ontwikkeling

de bouw van een woning op het perceel Korteraarseweg 28 te Ter Aar (Registratienummer W-2015-0290).

Voor dit plan zijn de benodigde vergunningen gefaseerd aangevraagd. Op 4 november 2015 is voor het afwijken van het bestemmingsplan al een vergunning verleend onder nummer W-2015-0083. Deze vergunning bevat alle ruimtelijke afwegingen.

Ter inzage legging en

In het ontwerp wat nu ter inzage ligt gaat het voornamelijk nog om de bouwtechnische beoordeling en het aanleggen van een uit/inrit.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 3 maart 2016 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De ontwerpbeschikking is te bekijken / downloaden op de gemeentelijke website. als u een toelichting op de stukken wilt, of vragen wilt stellen over het ontwerp, kunt u het beste een afspraak maken bij het Omgevingsloket van de gemeente. Dat kan digitaal via onze website.

Rechtsmiddelen

Gedurende de termijn van inzage kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) hun zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure is gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

Naar boven