Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Greenteweg 3 en 5 Genemuiden, Zwartewaterland

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maakt overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de locatie Greenteweg 3 en 5 te Genemuiden. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de bouw van 2 woningen ter vervanging van de te slopen kassen van het tuincentrum, een landschappelijke inpassing van het erf en een planologische regeling voor de aldaar gevestigde hovenier.

 

Van 3 maart tot en met 13 april 2016 liggen alle relevante stukken met betrekking tot het voorontwerp bestemmingsplan Greenteweg 3 en 5 Genemuiden voor een ieder ter inzage. De papieren versie ligt in de genoemde periode ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Hasselt tijdens openingstijden. Pdf-documenten van het bestemmingsplan zijn in te zien op de website van de gemeente.

 

Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

 

Naar boven