Ontwerp-besluit hogere waarde Wet geluidhinder (t.b.v. het ontwerp-bestemmingsplan ‘Kinderopvang Hildebrandlaan 2’)

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij het voornemen hebben – op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder – hogere waarden voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen vanwege wegverkeerslawaai, ten behoeve van de in het ontwerp-bestemmingsplan ‘Kinderopvang Hildebrandlaan 2’ geprojecteerde geluidsgevoelige gebouwen.

Het ontwerp-besluit ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van de dag na deze publicatie gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage (gelijktijdig met het ontwerp-bestemmingsplan ‘Kinderopvang Hildebrandlaan 2’).

Ter inzage

Het ontwerp Besluit hogere waarde met de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:

  • Op www.haarlem.nl via het Digitaal Loket en via het Bestuurlijk Informatiesysteem (BIS);

  • Bij de afdeling Dienstverlening, publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De publiekshal is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerp-besluit bij het college van burgemeester en wethouders van Haarlem. Dit kan digitaal via het emailadres bestemmingsplannen@haarlem.nl. Schriftelijke zienswijzen stuurt u naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. mevrouw M. Eijkelboom (behandelend ambtenaar). Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het ontwerpbesluit. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar op tel. 023-5113768 (b.g.g. op tel. 023-5113551).

Naar boven