Gemeente Borger-Odoorn, Drouwenermond Bestemmingsplan ‘Zuiderdiep 56 - Drouwenermond’ - ontwerp

Logo Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Zuiderdiep 56 - Drouwenermond’ van 3 maart 2016 tot en met 13 april 2016 ter inzage ligt.

Op het perceel Zuiderdiep 56 te Drouwenermond willen initiatiefnemers een bedrijf plus bedrijfswoning realiseren. Beide zijn volgens het vigerende bestemmingsplan reeds mogelijk, echter vanuit bedrijfstechnische oogpunt wil men de bedrijfswoning anders situeren. Daarvoor is een bestemmingsplanherziening nodig.. Het ontwerp daarvan wordt voor een periode van zes weken ter inzage gelegd.

Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.07BP0003-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Naar boven