Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied herziening Derdebaan 10"

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het planologisch-juridisch kader voor het wijzigen van de bestemming van het kantoor op het perceel Derdebaan 10 te Groesbeek naar wonen. Verder vervalt met het plan de gebruiks- en bouwmogelijkheid voor een tweede bedrijfswoning op het terrein van Golfbaan Rijk van Nijmegen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied herziening Derdebaan 10" ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 2 maart 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op:

- www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1945.BpBuHerDerdebaan10-ONW1

- http://ruimtelijkeplannen.bergendal.nl

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00u tot 17.00u en op maandagavond van 17.00u tot 19.00u. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw H. Schot, telefoonnummer 024 – 30 13 582.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en/of de verleende ontheffing kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met cluster Ruimte, telefoonnummer 024 - 30 13 500.

 

Groesbeek, 1 maart 2016

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal,

Namens deze:

Mw. W. Bodewes, Manager afdeling Beleid

Naar boven