MEDEDELING

Logo Hulst

Het College van Burgemeester en Wethouders van Hulst maakt, gelet op het bepaalde in artikel 139 van de Gemeentewet en/of het bepaalde in afdeling 3.6 van de Algemene Wet Bestuursrecht en/of het bepaalde in titel 4.3 van de Algemene Wet Bestuursrecht, bekend, dat het navolgende besluit op 18 februari 2016 door de Raad van de Gemeente Hulst is genomen. Voor op grond van artikel 139 Gemeentewet bekend te maken besluiten en voor op grond van het collegebesluit van de gemeente Hulst d.d. 4 maart 2014 met nummer AV/14.0166 bekend te maken andere besluiten van algemene strekking, geldt, dat dergelijke besluiten tevens in het elektronisch gemeenteblad worden opgenomen, welke publicatie voor die besluiten leidend is. Het elektronisch gemeenteblad is te raadplegen via www.overheid.nl door onder “Direct naar” naar “Gemeenteblad” te gaan en bij “Publicerende organisatie(s)” de organisatienaam “Hulst” in te voeren en te selecteren. Op de webpagina die dan verschijnt, kunt u onderaan op zoeken klikken.

Nr. Rb2016/04: Besluit tot vaststelling, alsmede elektronische (digitale) vaststelling, van de Beheersverordening Graauw en Paal, bestaande uit de toelichting, de regels, een verbeelding en de bijlagen (artikel 1.2.3 Bro); tevens bevattende het besluit dat de Beheersverordening Graauw en Paal en de bijlagen elektronisch beschikbaar zullen worden gesteld door plaatsing op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (artikel 1.2.1 Bro); tevens bevattende het besluit dat de tekst van de Beheersverordening Graauw en Paal bekend zal worden gemaakt door opname in het elektronisch gemeenteblad “Gemeentelijke Voorziening Officiële Publicaties, GVOP” (artikel 139 Gemeentewet) (te raadplegen via www.overheid.nl zoals aangegeven in de aanhef van deze mededeling); tevens bevattende het besluit dat de Beheersverordening Graauw en Paal daags na bekendmaking in werking treedt; tevens bevattende het besluit dat de Beheersverordening Graauw en Paal elektronisch beschikbaar zal worden gesteld in de “Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving, CVDR” (artikel 140 van de Gemeentewet) (te raadplegen via http://www.gemeentehulst.nl/de_Gemeente/Beleid_en_regelgeving/Gemeentelijke_regelgeving; alsmede bevattende het besluit, dat de bijlagen, behorende bij de toelichting en de regels van de Beheersverordening Graauw en Paal, niet elektronisch bekend zullen worden gemaakt in de GVOP en CVDR (artikel 139, lid 3 van de Gemeentewet).

Dit besluit ligt ingevolge artikel 3:42 van de Algemene Wet Bestuursrecht en/of bij wijze van extra service voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst en kan daar kosteloos worden ingezien. Ingevolge de artikelen 140 en 141 van de Gemeentewet zijn de teksten van de besluiten van het gemeentebestuur die algemeen verbindende voorschriften inhouden, vanaf 1 januari 2014 in geconsolideerde vorm voor een ieder beschikbaar in de vorm van een elektronisch gemeenteblad, zoals in deze aankondiging is vermeld. Hetzelfde geldt voor de teksten van andere besluiten van algemene strekking.

Tegen betaling van leges is dit stuk in afschrift verkrijgbaar.

Gepubliceerd in het ZVA d.d. 2 maart 2016

Naar boven