Omgevingsvergunning (OV 2015-0733) 8 Oeverwoningen De Smederij – De Gilden fase 2

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3o Wabo afwijkt van de regels van het bestemmingsplan “Dronten – De Gilden Waterrand De Smederij” en een omgevingsvergunning heeft verleend voor de realisatie van 8 grondgebonden oeverwoningen (in plaats van 8 drijvende woningen) aan De Smederij in de wijk De Gilden (fase 2) te Dronten.

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 maart 2016 tot en met 13 april 2016 ter inzage in het gemeentehuis te Dronten. Deze zijn (tijdens de openingstijden) in te zien bij de publieksbalie. Tevens zijn deze stukken voor een ieder toegankelijk op de website via www.dronten.nl/bestemmingsplanneninprocedure en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

- tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

- aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Wanneer een belanghebbende de inwerkingtreding van de beschikking wil voorkomen, dient ook een verzoek om voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor het indienen van beroep / een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening kunnen ook digitaal worden ingediend via: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor is een DigiD noodzakelijk.

Dronten, 2 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Dronten,

secretaris, R. Kool

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven