Kennisgeving vaststelling projectafwijkingsbesluit voor het oprichten van een zorgboerderij op het perceel Leiffenderhofweg 1 te Schinveld - Wet algemene bepalingen omgevingsrecht D2016846

Logo Onderbanken

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Voor : het oprichten van een zorgboerderij

Locatie : Leiffenderhofweg 1 te Schinveld

Type : integraal

Dossiernummer : UV 2014057

 

Deze ontwikkeling is niet mogelijk binnen het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied”. Om de ontwikkeling mogelijk te maken is een goede ruimtelijke onderbouwing opgesteld als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wabo.

Terinzagelegging

De vaststelling van het projectafwijkingsbesluit bestaat uit de omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing met bijlagen. Deze stukken liggen met ingang van donderdag 3 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage (tot en met woensdag 16 april 2016).

Het plan is te raadplegen via de landelijke voorziening

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0881.OMGVLEIFFENDERHW1-VG01 of in pdf-vorm op de gemeentelijke website www.onderbanken.nl bij Wonen, werken en leven>wonen en bouwen> bestemmingsplannen> projectafwijkingsbesluit zorgboerderij Leiffenderhof.

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de datum waarop het besluit is verzonden, beroep worden aangetekend. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

Uw beroepschrift dient in ieder geval te bevatten:

  • -

    uw naam en adres;

  • -

    uw handtekening;

  • -

    de datum waarop u het beroepschrift heeft geschreven (dagtekening);

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen uw beroep is gericht;

  • -

    de motivering van uw beroep (de gronden).

 

Een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Indien u van mening bent dat er onmiddellijk tegen dit besluit actie moet worden ondernomen, kunt u nadat u een beroepschrift heeft ingediend, op grond van artikel 8: 81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg. verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijke voorziening kan bijvoorbeeld de schorsing van het besluit inhouden. Aan een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor nadere informatie hierover kunt u terecht bij de rechtbank.

 

Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u te richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij de hierboven genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven