Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Tjeerdsraklaan - Damraklaan - Groenedijk, Langerak’

Logo Utrecht

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 15 januari 2016 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Tjeerdsraklaan - Damraklaan - Groenedijk, Langerak’ zoals vastgelegd in het digitale bestand NL.IMRO.0344.BPHOEKTJEERDDAMGRO-ON01.gml ter inzage ligt.

 

Bestemmingsplangebied en doelstelling

Het plangebied ligt in Leidsche Rijn-Langerak. De grens van het plangebied wordt globaal gevormd door de Groenedijk in het noorden, de Damraklaan in het oosten, de Tjeerdsraklaan in het zuiden en de bestaande bebouwing aan de Groenedijk/Tjeerdsraklaan in het westen. Het doel van het bestemmingsplan is om maximaal 10 woningen te realiseren. Daarbij zal er ook openbare ruimte worden toegevoegd en aangepast.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan zijn vanaf 15 januari tot en met 25 februari 2016 in te zien in het Stadskantoor, Stadsplateau 1, 5e verdieping, 3521 AZ, Utrecht.

 

Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar:

  • 1.

    via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl (deze versie is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies)

  • 2.

    via de gemeentelijke website www.utrecht.nl/bestemmingsplannen

 

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerpbesluiten indienen bij:

 

De gemeenteraad van Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Gebiedsontwikkeling

t.a.v. de heer K. Ulrich

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

 

Onder vermelding van: 'Ontwerpbestemmingsplan Hoek Tjeerdsraklaan’.

 

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030 - 286 02 26) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

U kunt een zienswijze niet via email of anderszins digitaal indienen.

 

Naar boven