Ontwerpbestemmingsplan “Voorheuvel Rozenstraat”, Zeist

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Voorheuvel Rozenstraat” vanaf 14 januari tot en met 24 februari 2016 ter inzage ligt in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl > Inwoner > Wonen en (ver)bouwen > Bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPVoorheuvelRznstr-OW01.

Plangebied

Het plangebied ligt op de hoek van de Voorheuvel en de Rozenstraat, in de noordwestrand van het centrum van Zeist. Het plan voorziet in de realisatie van twee gebouwen die haaks op elkaar staan. In het blok aan de Voorheuvel zijn 12 ruime appartementen met ieder een oppervlakte van circa 130 m2 voorzien. In de plint van dit gebouw zijn publieke functies gepland. Het tweede gebouw aan de Rozenstraat krijgt alleen een woonfunctie; er komen 16 appartementen van ieder circa 90 m2.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven