Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Weidesteeg, Kleibergsestraat 18a en Elsdijk’, gemeente Aalburg

Logo Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 3 maart 2016 tot en met woensdag 13 april 2016 het volgende ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Weidesteeg, Kleibergsestraat 18a en Elsdijk’

met plannummer NL.IMRO.0738.BP8010-ON01.

Het bestemmingsplan dient ertoe de verplaatsing van een melkrundveehouderij met zorgtak van de Kleibergsestraat 18a te Eethen naar de locatie Oude Weidesteeg mogelijk te maken. Gelijktijdig komt een bouwkavel aan de Elsdijk te vervallen. De vrijkomende locatie aan de Kleibergsestraat 18a wordt bestemd tot “Bedrijf”.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Tervisielegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 3 maart 2016 gedurende zes weken voor eenieder ter visie. Binnen de termijn van de tervisielegging kan tijdens openingstijden van het Aalburgloket kennis worden genomen van de stukken behorende bij het ontwerpbestemmingsplan. U kunt het Aalburgloket vinden aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het Aalburgloket is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 08.30 uur tot 20.00 uur.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze mondeling of schriftelijk naar voren brengen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Weidesteeg, Kleibergsestraat 18a en Elsdijk’’ is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Voor verdere inlichtingen over het bestemmingsplan en voor het maken van een afspraak voor een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 700.

Wijk en Aalburg, 2 maart 2016

Naar boven