Bestemmingsplan Groene-Woud ongenummerd Sint-Oedenrode

Logo Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 25 februari 2016 het bestemmingsplan “Groene-Woud ongenummerd” (NL.IMRO.0846.BP2015SOO01GRNWOUD-vg01) heeft vastgesteld.

Informatie over het bestemmings plan

Het bestemmingsplan biedt een juridische regeling voor het leggen van een bouwvlak op het perceel Groene-Woud ongenummerd, kadastraal bekend als gemeente Sint-Oedenrode, sectie S, nummer 1144 en 1146 met de bestemming “Wonen”, en voor de oprichting van een vrijstaande woning op genoemde locatie.

Plangebied

Het plangebied ligt aan de straat Groene-Woud, aan de noordoostzijde van de kern Sint-Oedenrode.

Inzage

Vanaf donderdag 3 maart 2016 tot en met woensdag 13 april 2016 ligt het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage op het publieksplein van het gemeentehuis aan het Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de gemeentelijke website is het bestemmingsplan raadpleegbaar via een rechtstreekse link naar de landelijke voorziening.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

  • Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • Iedere belanghebbende voor zover het beroep betrekking heeft op wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Een ingediend beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Er moet dan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening ingediend zijn bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit van de gemeenteraad omtrent de vaststelling van bestemmingsplan “Groene-Woud ongenummerd” treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn, naast het indienen van een beroep, een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Vragen

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer Y. Meijkamp van het team Ruimtelijke ordening, telefoonnummer: 0413-481355 / e-mail: Y.Meijkamp@sint-oedenrode.nl.

Naar boven