Vaststelling bestemmingsplan 'Ransdalerweg 2 Voerendaal'

Logo Voerendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voerendaal maken bekend dat de gemeenteraad op

grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in de vergadering van 17 december 2015 het bestemmingsplan “Ransdalerweg 2 Voerendaal” ongewijzigd heeft vastgesteld. In dit bestemmingsplan is geregeld dat de bestemming Agrarisch – Agrarisch bedrijf is gewijzigd in de bestemming Wonen voor de voormalige bedrijfswoning met aansluitend erf alsmede -voor zover het betreft de overige gronden van de voormalige bedrijfskavel- in de bestemming Agrarisch.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan en alle overige bijbehorende documenten liggen met ingang van 14 januari 2016 overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1 en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het volgende identificatienummer NL.IMRO.0986.BPRansdalerweg2-VA01.

 

\ Beroep - Verzoek om voorlopige voorziening

 

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn van 6 weken beroep instellen tegen het bestemmingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Daarom kan gedurende de genoemde termijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Voerendaal, 13 januari 2016

 

Naar boven