Gemeente Bernheze - Vaststelling bestemmingsplan Wevershof 12a Nistelrode – 13 januari 2016

Logo Bernheze

Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 17 december 2015 het bestemmingsplan Wevershof 12a te Nistelrode is vastgesteld.

Inhoud

Het plan maakt de bouw van acht wooneenheden in het bestaande pand Wevershof12a Nistelrode mogelijk. Toegevoegd is een bouwstrook ten behoeve van het realiseren van bergingen voor deze wooneenheden

Inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 14 januari 2016 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPWevershof12a-vg01).

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp hebben kenbaar gemaakt, of niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven