Ontwerpbestemmingsplan “Hoge Vucht, Petegemstraat”

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het (ontwerp van het) bestemmingsplan “Hoge Vucht, Petegemstraat” (NL.IMRO.0758.BP2013043005-0301) ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om op de locatie van het voormalige zwembad De Wisselslag aan de Petegemstraat, ook wel bekend als het Wisselslagterrein, maximaal 25 grondgebonden woningen en 16 zorgappartementen te bouwen.

Informatieavond

Op 17 maart 2016om 19.30 uur vindt in Gemeenschapscentrum Wisselaar aan de Steendorpstraat 2 een informatieavond plaats. Tijdens de avond wordt een toelichting gegeven op het plan en kunt u vragen stellen.

T er inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 3 maart 2016 digitaal raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl/ruimtelijkeplannen (kies de link 'Ruimtelijke plannen van de Gemeente Breda').

Ook kunt u het ontwerp van dit bestemmingsplan inzien vanaf 3 maart tot en met 13 april 2016 bij de Infobalie in het Stadskantoor.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact (gebruik hiervoor het contactformulier).

Naar boven