Verlenen omgevingsvergunning Werverdijk 9 in Wapenveld

Logo Heerde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor zogenaamde kavelaanvaardingswerkzaamheden op het perceel Werverdijk 9 in Wapenveld. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk in het kader van de realisatie van de Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld.

Inspraak

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie en gedurende de terinzagetermijn (6 weken) ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentekantoor aan de Eperweg 5 in Heerde. Op afspraak kunnen de stukken worden ingezien van maandag tot en met donderdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 uur tot 16:00 uur.

Ook zijn de stukken te raadplegen op www.heerde.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (project omgevingsvergunning met het identificatienummer NL.IMRO.0246.904BUOWERVERDIJK9-ON01)

Van woensdag 13 januari 2016 tot woensdag 24 februari 2016 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen over dit ontwerpbesluit.

 

12 januari 2016,

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven