Bestemmingsplan Woongebied Zuidpolder 1e herziening

Logo Eemnes

De gemeenteraad van Eemnes heeft op 15 februari 2016 het bestemmingsplan Woongebied Zuidpolder 1e herziening (NL.IMRO.0317.EBPZuidpolder1herz-vs01) vastgesteld. Deze 1e herziening heeft betrekking op het bouwtempo van de woonwijk Zuidpolder. De bepaling uit het bestemmingsplan, dat er in de Zuidpolder gemiddeld 30 woningen per jaar mogen worden gebouwd en gedurende een aaneengesloten periode van 4 jaar niet meer dan 120 woningen, wordt uit het bestemmingsplan geschrapt.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 25 februari 2016 gedurende 6 weken ter inzage bij het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier uitsluitend terecht op afspraak. Telefoonnummer 14 035. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Indienen van beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

 

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde uitwerkingsplan niet in werking kan treden en van de vergunning gebruik kan worden gemaakt. Om de werking van de besluiten op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

Eemnes, 25 februari 2016

 

Naar boven