Verkeersbesluit, intrekken eenrichtingsverkeer, westzijde Nieuwe Markt, Echt

Logo Echt-Susteren

Burgemeester en wethouders van Echt- Susteren maken bekend dat zij op 19 februari 2016 besloten hebben om:

 

  • 1.

    door middel van het verplaatsen van het bord C03 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 tweerichtingsverkeer in te stellen, voor het gedeelte van de westzijde van de Nieuwe Markt dat gelegen is tussen de Prins Bernhardstraat en het adres Nieuwe Markt 2;

  • 2.

    een en ander onder gelijktijdige intrekking van het verkeerbesluit van 12 november 1996, voor zover het betreft het ingestelde eenrichtingsverkeer gelegen tussen de Prins Bernhardstraat en het adres Nieuwe Markt 2.

     

Een en ander conform de situatietekening ‘Verkeersbord C03 verplaatsen Nieuwe Markt’ welke onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van dit verkeersbesluit.

 

De relevante stukken liggen met ingang van 26 februari 2016 gedurende weken voor eenieder ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie hiervan in de Staatscourant bij het college van burgemeester en wethouders van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt, een bezwaarschrift indienen.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en moet minstens bevatten:

  • a.

    naam en adres van indiener;

  • b.

    de dagtekening;

  • c.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • d.

    de gronden van het bezwaar.

 

Ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegelijkertijd om een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg te Roermond sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

Echt-Susteren, 25 februari 2016

Naar boven