Ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een rundveestal, een uitbreiding van het aantal dieren en het vergroten van het bouwvlak - A. de Graaflaan 31 te Woubrugge - W20140237

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 24 november 2015 hebben besloten om een ontwerp besluit te nemen op de aanvraag om omgevingsvergunning met de activiteiten bouwen, afwijken van het bestemmingsplan en milieubewust handelen, ten behoeve het bouwen van een rundveestal, een uitbreiding van het aantal dieren en het vergroten van het bouwvlak op het perceel A. de Graaflaan 31 te Woubrugge.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 25 februari 2016 t/m woensdag 6 april 2016 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing bij het college kenbaar maken. Als u dit mondeling wilt doen, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van de gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-33 27 272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven