Ontwerpbestemmingsplan "Rijksweg 35 en spoor Nijverdal"

Logo Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 27 februari 2016 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Rijksweg 35 en spoor Nijverdal” ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam NL.IMRO.0163.BPNDRW35SPND-ON01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: http://iturl.nl/snuzMb1. Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/snMH_qg

Het gaat hier om een louter conserverende herziening van het bestemmingsplan “Rijksweg 35 en spoor gemeente Hellendoorn (het Combiplan)”, waarbij de bestaande rijksweg 35 naar het noorden is verlegd én gebundeld met het spoortracé Zwolle – Almelo).

Onder conserverend wordt verstaan dat de bestaande planologische situatie wordt vastgelegd. Er is wettelijk voorgeschreven dat bestemmingsplannen ééns in de tien jaren moeten worden geactualiseerd. Daarnaast moeten bestemmingsplannen ook digitaal beschikbaar worden gesteld.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten: uw naam en adres; een dagtekening; een omschrijving van het bestreden besluit; de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

 

Naar boven