Ontwerpbestemmingsplan Reeuwijkse Hout 2016

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf donderdag 25 februari 2016 tot en met woensdag 6 april 2016 het ontwerpbestemmingsplan Reeuwijkse Hout 2016 ter inzage ligt. U kunt uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Plangebied

Het bestemmingsplan Reeuwijkse Hout 2016 betreft het gebied tussen de rijksweg A12 in het noordwesten, de kern Reeuwijk-Brug in het zuiden en de Reeuwijkse Plassen ten oosten. De locaties waar recent bestemmingsplannen voor zijn vastgesteld (Recreatiepark Reeuwijkse Hout en het multifunctionele voorzieningengebouw) zijn buiten het plangebied gehouden.

Plan bekijken/reageren

Het ontwerpbestemmingsplan Reeuwijkse Hout 2016 is vanaf 25 februari 2016 op de volgende manieren te bekijken:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1901.ReeuwijkseHout-BP40.

  • Digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website, www.bodegraven-reeuwijk.nl >Bouwen en wonen > Overzicht ruimtelijke plannen > Ontwerpbestemmingsplan Reeuwijkse Hout 2016.

  • Op papier en digitaal tijdens openingsuren van het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl.

Tijdens deze periode kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met mevrouw N. Kortekaas of de heer H.W. Lauwers, tel. (0172) 522 522.

Vervolg

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven