Vastgestelde beschikking Omgevingsvergunning

Logo Oude IJsselstreek

Emmerikseweg 1, Netterden , Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), op 23 februari 2016 vergunning hebben verleend voor het realiseren van een vervangende bedrijfswoning op de locatie Emmerikseweg 1 te Netterden. De omgevingsvergunning heeft het volgende identificatie nummer, NL.IMRO.1509.OV000006-VA01. De aanvraag is geregistreerd onder nummer W-2015-1098.

Inzage

De stukken liggen van 25 februari 2016 tot en met 7 april 2016 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden ( maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur) kunt u de stukken inzien bij de balie Burgerzaken in het gemeentehuis in Gendringen. Op afspraak kunnen de stukken ook worden ingezien op maandag: 8.30 uur - 20.00 uur, dinsdag tot en met donderdag: 8.30 uur -17.00 uur, vrijdag: 8.30 uur -12.30 uur. De stukken zijn in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oudeijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op het adres “Emmerikseweg 1 Netterden”. In het gemeentehuis kunt u de stukken zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Reacties

Tegen de verleende vergunning kan tijdens de terinzagelegging beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die het er niet mee eens zijn en die in de voorprocedure tijdig een

zienswijze hebben ingediend, als ook door een belanghebbende die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt dan niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtband Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Naar boven