Bestemmingsplan ‘Kluizerdijk 92’,

Logo Valkenswaard

NL.IMRO.0858.BPkluizerdijk92.ON01(bekendmaking artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend dat met ingang van 25 februari 2016 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Kluizerdijk 92’ ter inzage ligt.

De voorbereiding van het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel aan de Kluizerdijk 92. Op de locatie was voorheen een agrarisch bedrijf gevestigd in de vorm van een intensieve veehouderij. Het bedrijf is recent beëindigd als gevolg van een specifieke beëindigingsovereenkomst. In deze regeling is vastgelegd dat de locatie een passende herbestemming dient te krijgen. Bovendien mag er geen nieuwe bebouwing komen. Met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan krijgt de locatie een passende herbestemming. Dit is in de vorm van een kleiner bouwvlak, zonder de nadere aanduiding ‘intensieve veehouderij’ en specifieke bouwvoorschriften.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 25 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage:

  • in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan de Hofnar 12, te weten de regels, toelichting en verbeelding;

  • in het dorpshuis in Borkel en Schaft, Dorpsstraat 55, te weten de regels, toelichting en verbeelding.

Het volledige bestemmingsplan is met ingang van 25 februari 2016 eveneens te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

De digitale versie gaat vanaf 1 januari 2010 boven de analoge versie, aan de analoge versie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van zes weken (25 februari 2016 tot en met 6 april 2016) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te brengen bij de gemeenteraad van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Ook is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083665.

Valkenswaard, 24 februari 2016

burgemeester en wethouders van Valkenswaard,

secretaris, burgemeester,

drs. R.F.W. van Eijck

Naar boven