Logo Hattem
Omgevingsvergunning Lübeck 1, Hattem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maakt ingevolge artikel 3.10, lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend, dat een verzoek om omgevingsvergunning voor de activiteiten: bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening is ingekomen voor het bouwen van een vrijstaande woning op het perceel Lübeck 1 in Hattem, kadastraal bekend gemeente Hattem, sectie AA, nummer 1573 gedeeltelijk. De aanvraag is geregistreerd onder nummer 0244201400547.

Kennis wordt gegeven van het voornemen van het college van burgemeester en wethouders om ontheffing te verlenen van het geldende bestemmingsplan “Uitwerkingsplan Assenrade, 1ste fase” met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 6.5, lid 1 van het Besluit omgevingsrecht.

De aanvraag en de ontwerpbeschikking liggen van 9 april 2015 tot en met 20 mei 2015, gedurende een termijn van zes weken, ter inzage in het stadhuis. Een ieder die bedenkingen heeft tegen het verlenen van de omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen wordt in de gelegenheid gesteld hun zienswijzen omtrent het voornemen, gedurende de termijn van terinzagelegging, schriftelijk of mondeling naar voren te brengen. Schriftelijk moet dit geschieden bij het college van burgemeester en wethouders. Mondelinge zienswijzen kunnen zowel persoonlijk als telefonisch worden doorgegeven aan één van de medewerkers van cluster Vergunningverlening & Handhaving.

Het college van de gemeente Hattem

8 april 2015

Naar boven