Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Verleende omgevingsvergunning Nuenen-West, Nuenen, Gerwen, Nederwetten

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 2 april 2015 besloten medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning 2e fase voor de activiteit ‘het bouwen van een bouwwerk’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel a Wabo) voor het bouwen van een woning in bestemmingsplan ‘Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan fase 1’. De aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2014-0163. De omgevingsvergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp van de omgevingsvergunning.

Voor de ontwerpomgevingsvergunning 2e fase is op 6 mei 2014 een omgevingsvergunning 1e fase voor de activiteit gebruik (artikel 2.12, lid 1, onderdeel a, onder 3° Wabo) verleend. Die omgevingsvergunning is geregistreerd onder nummer N-HZ-2013-0107.

De beschikking ‘omgevingsvergunning fase 1 voor de activiteit gebruik’ én de beschikking ‘omgevingsvergunning fase 2 voor de activiteit bouwen’ worden op moment van inwerking treding tezamen aangemerkt als één omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning treedt inwerking na afloop van de beroepstermijn.

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 8 april 2015 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage bij de balie Wonen en Openbare ruimte op het gemeentehuis. U kunt de onderstaande omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Omgevingsvergunning 2e fase N-HZ-2014-0163 (Bakertdreef 8 en Aangelag 17, kavel 43 en 47).

Beroep

Tegen de ontwerpomgevingsvergunning 2e fase is geen zienswijzen ingebracht. Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking van de omgevingsvergunning beroep worden aangetekend. Het beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen op de ontwerpomgevingsvergunning aan het college kenbaar hebben gemaakt, dan wel door;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op de ontwerpomgevingsvergunning bij het college kenbaar te hebben gemaakt;

Voor de behandeling van een beroep is griffierecht verschuldigd. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunningen treden in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Het verzoek moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Crisis en herstelwet

Op het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing (artikel 1.1. Chw in samenhang met artikel 3.1, bijlage I Chw). Deze afdeling beperkt het beroepsrecht en stelt striktere eisen aan het beroepschrift.

Dit brengt onder meer met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen. Tevens kunnen de beroepsgronden na afloop van de beroepstermijn niet meer worden aangevuld.

Nuenen, 9 april 2015

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven