Logo Blaricum
Ontwerpwijzigingsplan Torenlaan 47, Blaricum

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Torenlaan 47, NL.IMRO.0376.WpTorenlaan47-On01, ter inzage ligt. De wijziging houdt in dat de perceelgrens tussen het perceel Torenlaan 45 en 47 wordt verlegd.

Inzien

U kunt het ontwerp wijzigingsplan gedurende 6 weken inzien tussen 14 april en 25 mei 2015 in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes bij de balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 14 035. Het ontwerp wijzigingssplan kunt u ook bekijken op www.blaricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk een zienswijze indienen bij: burgemeester en wethouders van Blaricum, t.a.v. mevr. M. van Benthem, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van "Zienswijze ontwerp wijzigingsplan Torenlaan 47”.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch (via 14 035) een afspraak maken met mevrouw M. van Benthem. Dit kan tot 3 werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Naar boven