Logo Baarle-Nassau
Ontwerpbestemmingsplan Grensweg 32 te Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 14 april 2015 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Grensweg 32 te Baarle-Nassau. De planherziening betreft het herbestemmen van de gronden en gebouwen op de locatie Grensweg 32 teneinde een groothandel, detailhandel, kleinschalige horeca en een multifunctionele ruimte voor bijvoorbeeld tentoonstellingen, workshops en dergelijke te realiseren. Op het terrein wordt ook een bedrijfswoning gerealiseerd. Alles vindt plaats in de bestaande historische bebouwing, waarbij de herinnering aan het station Baarle-Nassau grens weer zichtbaar worden gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode ter inzage bij de balie in het gemeentekantoor (Singel 1 te Baarle-Nassau), tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 12:30 uur en op woensdagmiddag van 13:30 uur tot 17:00 uur. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Baarle-Nassau, postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend medewerker, mw. Ing. D.N. Verhaak-Kruit tel.: 013-5075200.

Baarle-Nassau, 10 april 2015

Naar boven