Logo Zundert
Gemeentelijke coördinatieregeling CLTV Zundert, Molenstraat 155, Zundert

Het bestemmingsplan "CLTV Zundert, Molenstraat 155 te Zundert" is op 13 januari 2015 gewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad van Zundert. Op 10 februari 2015 heeft het college van burgemeester en wethouders van Zundert de omgevingsvergunning 'Herinrichten van de entree van het CLTV-terrein' verleend. Beide stukken zijn overeenkomstig het besluit van de gemeenteraad van 13 december 2012 op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd voorbereid en bekend gemaakt.

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning hebben, samen met de besluiten, vanaf 12 februari 2015 gedurende een periode van zes weken voor beroep ter inzage gelegen. Zowel tegen de gewijzigde vaststelling van het plan als tegen de verleende omgevingsvergunning is gedurende de terinzagelegging geen beroep ingesteld en geen voorlopige voorziening aangevraagd. Zowel het bestemmingsplan "CLTV Zundert, Molenstraat 155 te Zundert" als de omgevingsvergunning 'Herinrichten van de entree van het CLTV-terrein' zijn hierdoor op 26 maart 2015 in werking getreden en onherroepelijk geworden.

Ter inzage

Iedereen kan het bestemmingsplan inzien bij de gemeente, afdeling Ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert).

Het digitale bestemmingsplan is het juridisch bindende plan en is rechtstreeks in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zundert.nl onder Inwoner → Ruimtelijke procedures → Bestemmingsplannen.

Naar boven