Kennisgeving voorbereiding Bestemmingsplan ‘Erm - Dalerstraat 26/Molenweg ongenummerd en Sleen - Bannerschultestraat 14 (ruimte voor ruimte)’
Logo Coevorden
Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereidt voor het plangebied ‘Dalerstraat 26 te Erm/Bannerschultestraat 14 te Sleen’. Het bestemmingsplan zal betrekking hebben op het slopen van circa 767 m² voormalige agrarische bebouwing verspreid over de twee onderhavige percelen en het realiseren van een compensatiewoning op het perceel Molenweg ongenummerd te Erm.
 
Op dit moment worden er geen stukken met betrekking tot dit voornemen ter inzage gelegd. Ook is het niet mogelijk om een zienswijze tegen het voornemen kenbaar te maken en wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen. Wanneer het ontwerp-bestemmingsplan gereed is, zal dit plan ter inzage worden gelegd. Op dat moment bestaat er de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen. Dit zal afzonderlijk bekend worden gemaakt.
 
Coevorden, 10 april 2015
Naar boven