Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Vierhuysen 13, Akersloot
Logo Castricum
Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevings-vergunning voor het realiseren van een inrit bij een woning aan de Vierhuysen 13 te Akersloot, zes weken ter inzage ligt.
Op 12 juni 2012 heeft de gemeente een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een woning met inrit naar de ondergrondse garage c.q. kelder op het perceel Vierhuysen 13 te Akersloot. De woning met ondergrondse garage c.q. kelder is reeds gebouwd. De rechtbank heeft uitspraak gedaan inzake het beroep dat was ingesteld tegen de eerder verleende omgevingsvergunning. De rechtbank heeft geconstateerd dat de inrit van de garage c.q. kelder deel uitmaakt van het hoofdgebouw en dat daarom alleen via een uitgebreide afwijkingsprocedure ex artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 Wabo (in plaats van de reguliere) medewerking verleend had kunnen worden aan dit bouwplan.
Via deze omgevingsvergunning wordt dit gebrek hersteld.
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt van 9 april 2015 t/m 20 mei 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de www.castricum.nl.
Zienswijze:
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze Vierhuysen 13 Akersloot’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mevr. D.Reek, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.
Burgemeester en wethouders van Castricum
8 april 2015
Naar boven