Logo Vlaardingen
Bestemmingsplan Babberspolder Oost, 3e uitwerking (deelplan 10a) vastgesteld, Vlaardingen

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij het bestemmingsplan Babberspolder Oost, 3e uitwerking (deelplan 10a) hebben vastgesteld.

Thans liggen het collegebesluit van 24 maart 2015 en de bijbehorende stukken, waaronder het vastgestelde bestemmingsplan Babberspolder Oost, 3e uitwerking (deelplan10a) met ingang van donderdag 9 april 2015 gedurende een periode van 6 weken ter inzage op het Stadskantoor aan Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 8.00 – 17.00 uur. Het digitale bestemmingsplan is raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. De planidentificatie is NL.IMRO.0622.0247up03Babo2009-0030.

Het plan betreft de voorgenomen realisatie van een nieuwe brede wijkvoorziening (o.a. onderwijs en kinderdagverblijf). De uitwerking betreft de nadere uitwerking van de betreffende bestemming in het geldende bestemmingsplan Babberspolder Oost (ofwel het moederplan).

Er is één zienswijze ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan die gegrond is verklaard en reden was om nader akoestisch onderzoek te laten verrichten, maar die geen aanleiding geeft het bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen.

Beroep

Gedurende voornoemde termijn van 6 weken, van 9 april 2015 t/m 20 mei 2015, kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, door (a) de indiener van de zienswijze en (b) een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Tevens is het mogelijk gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien een spoedeisend belang zulks vereist. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als het verzoeken om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Postcode:

3135 RT

Naar boven