Besluit van de Staatssecretaris van Economische Zaken van 31 maart 2015, nr. DGNR-PDJNG/15000116, houdende intrekking van het Instellingsbesluit Beheeradviescommissie Oostvaardersplassen

De Staatssecretaris van Economische Zaken,

Besluit:

ARTIKEL I

Het Instellingsbesluit Beheeradviescommissie Oostvaardersplassen wordt ingetrokken.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 31 maart 2015

De Staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma

TOELICHTING

Met het onderhavig besluit wordt het Instellingsbesluit Beheeradviescommissie Oostvaardersplassen (Stcrt. 2012, nr. 27) ingetrokken.

Op 2 december 2014 heeft de Beheeradviescommissie haar eindadvies aangeboden over het door Staatsbosbeheer gevoerde beheer van de grote grazers in de Oostvaardersplassen. Dit eindadvies is bij brief (de dato 12 maart 2015 met kenmerk DGAN-NB/15021059) aan de Tweede Kamer gestuurd en vormde de afsluiting van de werkzaamheden van de Beheeradviescommissie. De leden van de Beheeradviescommissie waren benoemd voor een periode van twee jaar en door het verstrijken van de benoemingstermijn is het lidmaatschap van de leden van rechtswege geëindigd op 1 januari 2015.

’s-Gravenhage, 31 maart 2015

De Staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma

Naar boven