Logo Heiloo
Vastgesteld wijzigingsplan – 1 Boekelermeer Heiloo, Heiloo

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 9 april 2015 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

  • het vastgestelde wijzigingsplan – 1 van het bestemmingsplan Boekelermeer Heiloo.

Doel van het wijzigingsplan

Het planologisch – juridisch mogelijk maken van de vestiging van een boter- en kaasbedrijf op het bedrijventerrein Boekelermeer te Heiloo.

Inhoud van het wijzigingsplan

De wijziging van het voornoemde bestemmingsplan is bedoeld voor de vestiging van een boter- en kaasbedrijf. Dit bedrijf is voornemens zich te gaan vestigen op een locatie in de zuidwestelijke hoek van het bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo. Door het aantal m2 dat het boter- en kaasbedrijf nodig heeft voor zijn bedrijf is een wijziging van het bestemmingsplan Boekelermeer Heiloo noodzakelijk. Het college is bevoegd gebruik te maken van deze wijzigingsbevoegdheid die is opgenomen in artikel 14 van het door de raad op 3 februari 2014 vastgestelde bestemmingsplan Boekelermeer Heiloo. Door toepassing van de wijzigingsbevoegdheid, waarbij ‘uitwisseling’ van bestemmingen plaatsvindt, kan de vestiging van het boter- en kaasbedrijf op het bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo mogelijk worden gemaakt.

Ter inzage

Het wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 9 april 2015 tot en met woensdag 20 mei 2015 op de volgende wijze ter inzage:

  • tijdens openingstijden bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • tijdens openingstijden in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

Mogelijkheid beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan 1 treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn is ingediend, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de inhoud van het wijzigingsplan of de procedure? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Heiloo via afdeling VROM, telefoonnummer 072 – 535 67 46.

Heiloo, 8 april 2015

Naar boven