Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, partiële herziening Oude Bosschebaan 14a, Biezenmortel”
Logo Haaren
Biezenmortel
•Kadastrale percelen Haaren, sectie F nummer 209.
Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 9 april 2015 gedurende zes weken (t/m woensdag 20 mei 2015) het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied,partiële herziening Oude Bosschebaan 14a, Biezenmortel” van de gemeente Haaren voor iedereen ter inzage ligt.
Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van een voormalig agrarisch bedrijf, waarbij alle aanwezige bebouwing wordt gesloopt en een nieuwe woning van circa 1.300 m³ met bijgebouw wordt gerealiseerd. Daarnaast wordt op deze locatie 9.000 m² natuur, bos en weide gerealiseerd.
De voorgenomen herontwikkeling past niet binnen het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’. In dit bestemmingsplan is de locatie bestemd als ’Gemengd-2’ en een dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie-2’. Daarom is een nieuw bestemmingsplan nodig.
Het plangebied betreft het totale huidige bestemmingsvlak aan Oude Bosschebaan 14a tussen Oude Bosschebaan 14 en 16.
De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren in te zien bij de balie van afdeling Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien dient u een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op ‘Wonen en omgeving’ en daarna op ruimtelijke projecten.
Onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’ vindt u een link naar ‘Buitengebied, partiële herziening Oude Bosschebaan 14a, Biezenmortel’.
Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u het plan vinden via het planidentificatienummer.
Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BPBGPHZ14OBB14aBZM-ON01.
Indienen zienswijzen
Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak via telefoonnummer (0411) – 62 72 82. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.
(Dit is tevens een kennisgeving op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit Ruimtelijke Ordening)
Naar boven