Logo Epe
Gewijzigde vaststelling wijzigingsplan Boscompensatie N794, Epe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 maart 2015 het wijzigingsplan Boscompensatie N794 gewijzigd hebben vastgesteld.

Het vastgestelde wijzigingsplan Boscompensatie N794 voorziet in de juridisch-planologische regeling omtrent het voornemen om nabij Dijkhuizerweg 31 te Epe de agrarische bestemming om te zetten in natuur voor de realisatie van nieuw bos ter compensatie van hoofdzakelijk bij de N794 gekapt bos.

In de zienswijzennota is een overzicht opgenomen van de wijzigingen van het vastgestelde wijzigingsplan ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad Bestemmingsplannen, vervolgens kunt u het wijzigingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG047BoscompN794-VWP1, of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG047BoscompN794-VWP1

Het collegebesluit, het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan en overige stukken liggen met ingang van 8 april 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het besluit en het wijzigingsplan zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen;

  • een belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van een beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Ingevolge artikel 3.9a, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Epe, 7 april 2015

Naar boven