Logo Barendrecht
Ontwerpbestemmingsplan Middeldijk 86 ter inzage, Barendrecht

Op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Barendrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Middeldijk 86 ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een twee-onder-één kapwoning op het perceel aan de Middeldijk 86.

Bestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Middeldijk 86 en het ontwerpbesluit hogere waarden met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode vanaf 3 april t/m 14 mei 2015 op het gemeentelijke Servicecentrum. Het Servicecentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en op afspraak op dinsdag en donderdag van 12.00 – 17.00 uur en maandag en woensdag van 12:00 – 20:00 uur en vrijdag van 12:00 – 15:00u. Ook is het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl > actueel > ter inzage > ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kosten verzekerd

Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld, omdat de plankosten middels een anterieure overeenkomst anderszins verzekerd zijn.

Akoestisch onderzoek

Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat voor de woning aan de Middeldijk 86 de voorkeurgrenswaarde uit de Wet geluidhinder overschreden wordt door het wegverkeerslawaai afkomstig van de rijksweg A29. Hiervoor is een ontwerpbesluit hogere waarden opgesteld.

Reactie geven

Wilt u op het ontwerpbestemmingsplan reageren? U kunt gedurende hierboven genoemde periode mondeling of schriftelijk een zienswijze (reactie) indienen uiterlijk op 14 mei 2015. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, t.a.v. afd. Advies Ruimte / de heer D.T. Amesz, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer D.T. Amesz via telefoonnummer 14 0180.

Wilt u een reactie geven op het ontwerpbesluit hogere waarden? U kunt gedurende hierboven genoemde periode mondeling of schriftelijk een zienswijze (reactie) indienen als u een belanghebbenden bent. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor het mondeling indienen van zienswijzen dienen belanghebbenden binnen genoemde termijn contact op te nemen met mevrouw M. Verschoor afdeling Advies Ruimte, telefoonnummer 14 0180.

Vervolgprocedure

Nadat de ontvangen zienswijzen verwerkt zijn, zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. De bekendmaking van de vaststelling wordt vooraf officieel bekend gemaakt.

Naar boven