Logo Renswoude
Verleende omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Kooiweg 4a, Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure op van toepassing is:

  • 1) Activiteiten ‘bouwen’ en ‘gebruik in strijd met bestemmingsplan’: voor het legaliseren van een overkapping en het gebruik van het bedrijfspand ten behoeve van ‘veterinaire dienstverlening’ en ‘verkoop van dierbenodigdheden’ op het adres Kooiweg 4a te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (projectafwijkingsbesluit). De vereiste verklaring van geen bedenkingen is namens de gemeenteraad door burgemeester en wethouders afgegeven.

Bovengenoemd besluit met onderliggende stukken ligt vanaf 8 april 2015 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Renswoude en is in te zien bij de afdeling Omgevingsbeheer op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur en op afspraak buiten openingstijden.

Belanghebbenden, die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of die aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest, kunnen tot 19 mei 2015 beroep indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 7 april 2015

Naar boven