Coördinatieregeling ontwerp besluiten locaties Skepersloane 2A Garyp en Westerein 32 Garyp
Logo Tytsjerksteradiel
Ter inzage legging
Het ontwerp-wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 2013, Skepersloane 2A Garyp (nieuw bouwperceel) en Westerein 32 Garyp (aanpassen bouwperceel)’ en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, liggen met ingang van 2 april 2015 tot en met 13 mei 2015 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO-code IMRO.NL.0737.00BPVIWP09-ow01).
De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.
Ontwerp wijzigingsplan
Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in de nieuwbouw van een agrarisch bedrijf op de locatie Skepersloane 2A te Garyp en een verkleining van het agrarisch bouwperceel aan de Westerein 32 te Garyp.
Ontwerp omgevingsvergunning
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (ex. artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo) heeft betrekking op de realisatie van een nieuw agrarisch bedrijf op het perceel Skepersloane 2A te Garyp.
Zienswijze indienen
Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen. Dat kan schriftelijk (gericht aan het college van B en W, Postbus 3, 9250 AA Burgum), via e-mail gemeente@t-diel.nl. of mondeling (balie Bouwen en Wenjen).
Naar boven