Logo Woudrichem
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Uitwijk-Waardhuizen 2007, wijziging Waardhuizen 2013’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van Woudrichem maken bekend dat het bestemmingsplan “Uitwijk-Waardhuizen 2007, wijziging Waardhuizen 2013”, dat zij op 21 oktober 2014 gewijzigd hebben vastgesteld, op 12 december 2014 onherroepelijk is geworden.

Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk dat in een gebied ten zuiden van de straat Waardhuizen aan de westzijde van het gelijknamige dorp 21 nieuwe woningen worden gerealiseerd. Het betreft hier zowel rij-, halfvrijstaande- als vrijstaande woningen. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de straat Waardhuizen met aan de overzijde enkele vrijstaande woningen. Ten oosten van het gebied zijn een woning en een kerk gesitueerd. Ten zuiden liggen agrarische gronden en een actief agrarisch bedrijf. Daarnaast maakt de bestaande woning aan de straat Waardhuizen 18 ook deel uit van het wijzigingsgebied. Deze woning wordt in de toekomstige situatie gehandhaafd.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan “Uitwijk-Waardhuizen 2007, wijziging Waardhuizen 2013” is vanaf heden door iedereen in te zien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en RO-online ((http//:www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0874.UWWHWP201301-VST1).

Woudrichem, 2 april 2015.

Burgemeester en wethouders van Woudrichem

Naar boven