Logo Delft
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Bedrijventerreinen Delft Noord (DSM), Delft

Op 13 juni 2013 heeft de gemeenteraad van Delft het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Delft Noord (DSM)’ vastgesteld. In de vergadering van 26 maart 2015 heeft de gemeenteraad dit besluit gewijzigd.

De aanleiding voor de wijziging van het vaststellingsbesluit is een tussenuitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 10 december 2014. In de tussenuitspraak heeft de Raad van State bepaald dat voor één van de planregels – artikel 27.2a – een andere planregeling moet worden vastgesteld. Met het besluit van 26 maart 2015 is dat gebeurd.

Het plan

Het plangebied van het bestemmingsplan wordt aan de noordzijde begrensd door de gemeentegrens met Rijswijk, aan de oostzijde door de Vrijenbanselaan en de Wateringsevest, aan de zuidzijde door het Agnetapark, het Robert Koumansplein en de Meeslaan en aan de westzijde door de Provincialeweg (Prinses Beatrixlaan). De spoorlijn Den Haag – Rotterdam doorsnijdt het plangebied in noord-zuidelijke richting. De spoorlijn maakt geen deel uit van het plangebied.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 2 april 2015 kunt u het besluit van 26 maart 2015 en het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan bekijken.

In beroep gaan

Bent u belanghebbende bij dit bestemmingsplan? Dan kunt u van 3 april 2015 tot en met 15 mei 2015 beroep instellen tegen delen van het bestemmingsplan die zijn gewijzigd bij het besluit van 26 maart 2015. Stuur hiervoor een brief met uw beroepschrift naar:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Als u een beroepschrift hebt ingediend, kunt u bovendien vragen om een voorlopige voorziening. Hiervoor stuurt u een brief aan de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bestemmingsplan of de procedure? Kijk dan op www.delft.nl/bestemmingsplannen of neem contact op met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14015.

Naar boven