Logo Veendam
Vaststelling bestemmingsplan Sterrenboschlaan (tussen 13 en 26) Wildervank, Veendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam maken bekend dat de raad van de gemeente Veendam in haar vergadering van 23 maart 2015 het bestemmingsplan “Sterrenboschlaan (tussen 13 en 26) Wildervank” heeft vastgesteld.

Inhoud van het plan

Aan de Sterrenboschlaan tussen nrs. 13 en 26 ligt de rooilijn niet op de oorspronkelijke gedachte plek. Hierdoor is er te weinig ruimte voor een achter-ontsluiting en parkeerplaatsen.

Om de bouwmogelijkheden ter plaatse te verruimen is een bestemmingsplanherziening nodig. Met de vaststelling van het bestemmingsplan “ Sterrenboschlaan (tussen 13 en 26) Wildervank” wordt dit mogelijk gemaakt.

Plan inzien

U kunt het bestemmingsplan met bijbehorende stukken inzien vanaf 31 maart t/m 12 mei 2015 in het gemeentehuis en via www.veendam.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

In beroep?

Tijdens de ter inzage termijn kan een belanghebbende beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan uitsluitend worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht, of

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht

Wie tijdig beroep heeft ingesteld kan ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Dit verzoek schort de werking van het bestemmingsplan op totdat op het beroep is beslist.

Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; het verzoek om voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

Naar boven