Logo Lingewaal
Bestemmingsplan ‘Multifunctionele Accommodatie’ (M.F.A.) te Heukelum, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 5 maart 2015 heeft besloten het bestemmingsplan “Multifunctionele Accommodatie” (M.F.A.) te Heukelum met als digitaal planidentificatienummer NL.IMRO.0733.bpHkmBernhardstr1-VA01, gewijzigd vast te stellen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Toelichting.

Voor het perceel Prins Bernhardweg 1 te Heukelum, is een plan ingediend voor het realiseren een multifunctionele accommodatie. Het huidige bestemmingsplan staat de realisering van dit plan niet toe. In het vastgestelde bestemmingsplan wordt de bouw van een multifunctionele accommodatie onder voorwaarden mogelijk gemaakt.

Ter inzage.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 2 april 2015 gedurende zes weken tot en met 13 mei 2015 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur. Buiten deze tijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345 63 40 00.

Daarnaast kunt u via de internetsite www.lingewaal.nl >>> bestemmingsplannen >>> vastgestelde plannen kennisnemen van dit vastgestelde bestemmingsplan. Tevens op de volgende site:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0733.bpHkmBernhardstr1-VA01

Beroep.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen dit besluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend schriftelijk beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot de gemeente-raad te wenden;

  • iedere belanghebbende tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan daarin zijn aangebracht.

Voorlopige voorziening.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het bestemmingsplan wordt dan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Asperen, 1 april 2015

Burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven