Partiële herziening ‘HarkemaDe Bosk 6a’
Logo Achtkarspelen
Omgevingsvergunning voor de bouw van een zorg woning De Bosk 6a
Inleiding
De partiële herziening geeft een regeling voor de bouw van een woning ten behoeve van begeleid wonen met bijbehorende activiteiten. Op 25 maart heeft de gemeenteraad het plan ongewijzigd vastgesteld. Gelijktijdig is de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen verleend. Beide besluiten zijn gecoördineerd voorbereid.
Ter inzage
Vanaf 2 april tot en met 13 mei 2015 ligt het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning ter inzage.
De beide besluiten kunt u inzien :
- in het klantcontactcentrum tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ;
- via onze website www.achtkarspelen.nl/plannen;
- via de website www.ruimtelijkeplannen.nl ( planID : NL.IMRO.0059 .PHHaDeBosk6a14-VG01 )
Beroep
Tot en met 13 mei kan beroep worden ingesteld tegen het plan en de vergunning door een belanghebbende die gegronde redenen heeft waardoor hij geen zienswijze heeft ingediend. U kunt uw brief sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook om een schorsing vragen. Dit kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De besluiten worden definitief op de dag na afloop van de beroepstermijn, behalve als een verzoek om schorsing wordt ingediend. De besluiten worden dan pas definitief nadat de Raad van State een beslissing heeft genomen.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rik Schoonhoven of Freja van der Lugt van de afdeling Ruimte, via het algemene nummer 14 0511.
Buitenpost, 1 april 2015
Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,
G.Gerbrandy, burgemeester
mr. drs. E.H.C. van der Laan, secretaris
Naar boven