Logo West Maas en Waal
Ontwerpbestemmingsplan Maasbommel, Kerkstraat-Oost, West Maas en Waal

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een onbebouwd agrarisch perceel dat gelegen is in het noordoosten van de kern Maasbommel. Ten zuiden wordt het terrein begrensd door de Kerkstraat. Aan de westzijde van het plangebied liggen enkele voorzieningen, zoals de basisschool, tennisbaan en gymzaal. De planontwikkeling maakt de bouw van woningen mogelijk. Het betreffen rijwoningen, twee-aan-een gebouwd en vrijstaande woningen.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 2 april 2015 zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

Wij maken u er op attent dat er aanpassingen hebben kunnen plaatsgevonden ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Baars van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Het bestemmingsplan is in te zien via: http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Ruimtelijke-plannen.htm

Beneden-Leeuwen,

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven